середа, 30 грудня 2015 р.

Визначено переможців
обласного  фестивалю-конкурсу патріотичної
пісні, прози і поезії, творів образотворчого
Дню захисника України і Дню Гідності та Свободи

На виконання Указів Президента України від 14.10. 2014 №806/2014 «Про День захисника України», від 13.11. 2014 №872/2014 «Про День Гідності та Свободи», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 04.09.2015 року №553-од «Про відзначення в області Дня захисника України», наказу департаменту освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації від 16.01.2015 р. №10 «Про організацію виконання заходів щодо посилення військово-патріотичного виховання учнівської та студентської молоді на період 2015-2020 років», з метою вшанування пам’яті героїв національно-визвольних змагань, мужності та героїзму сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності України, утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження історичної пам’яті про доленосні події в Україні початку ХХІ століття та сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в учнівської молоді у жовтні-листопаді 2015 року проведено обласний фестиваль-конкурс патріотичної пісні, прози і поезії, творів образотворчого мистецтва “Свята Покрова”, присвяченого Дню захисника України і Дню Гідності та Свободи.

Творчою уявою, композиційною досконалістю, цікавим та нетиповим охопленням теми відзначилися роботи юних художників м.Тернополя.

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки Тернопільської обласної адміністрації  «Про підсумки проведення обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні, прози і поезії, творів образотворчого мистецтва “Свята Покрова”, присвяченого Дню захисника України і Дню Гідності та Свободи» від 29.12.2015  № 370 визнано переможцями і нагороджено дипломами таких учнів:

У номінації “Живопис”
Диплом І ступеня - робота “Встань, козацька славо”, автор Тиш Тетяна, учениця Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №16 ім. В. Левицького.
Диплом ІІ ступеня - робота “Повертайся з перемогою”, автор Тріцька Вікторія, учениця Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів  №14 ім. Б. Лепкого;
Дипломом ІІІ ступеня - робота “Захисники крізь віки”, автор Бачевська Тетяна, Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №22.

У номінації “Графіка”
Дипломом ІІ ступеня - робота “Одвічні привілеї чоловічі...”, автор Ковальчук Олександра, учениця ТНВК “Школа-ліцей №6 ім. Н.Яремчука”;
Дипломом ІІІ ступеня - авторську робота “Захисники України. Крим. Бельбек”,  студія “Колаж”, авторський колектив Центру творчості дітей та юнацтва м. Тернополя.

Вітаємо переможців і бажаємо нових творчих досягнень!

Немає коментарів:

Дописати коментар