середа, 14 жовтня 2015 р.


"УЧИТЕЛЬ РОКУ- 2016"


    У Міністерстві освіти і науки заявляють, що з кожним роком Всеукраїнський конкурс "Учитель року" удосконалюється. Зокрема, цього року Інститут модернізації та змісту освіти у різних етапах випробувань конкурсу застосовував новітні комп’ютерні технології. Про це під час прес-конференції щодо підсумків проведення конкурсу сказав директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН Юрій Кононенко.
    За словами Кононенка, історія конкурсу почалась 20 років тому, а за цей час конкурс ставав більш сучасним.
"Сьогодні освіта реформується, але мета і завдання конкурсу фактично не змінились. Міністерство робить все, аби навіть в складних економічних і соціальних умовах, підтримати вчителів", - наголосив чиновник.
   "МОН зараз проводить різного роду навчальні експерименти, в тому числі у викладанні окремих навчальних предметів. Все краще, що було напрацьовано у цьогорічному конкурсі – буде запроваджено у шкільний процес", - сказав директор департаменту загальної середньої та дошкільної освіти.
   У свою чергу, начальник відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту модернізації та змісту освіти Олена Артеменко розповіла, що Міністерством освіти і науки вже підписано наказ щодо проведення 21 конкурсу "Учитель року" у 2015/2016 навчальному році.
     Конкурс буде проходити у чотирьох номінаціях:

Історія України, 

Захист Вітчизни, 

Математика, 

Англійська мова.

 Бажаємо вчителям м.Тернополя ПЕРЕМОГИ!!!

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
НАКАЗ
м. Київ
 24.09. 2015                                                                                                          969


                                       
Про проведення
всеукраїнського конкурсу
«Учитель року - 2016»


На виконання Указу Президента України від 29 червня 1995 року № 489  «Про всеукраїнський конкурс «Учитель року», відповідно до Положення про всеукраїнський конкурс «Учитель року», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 серпня 1995 р. № 638,

НАКАЗУЮ:

1.         Провести у 2015/2016 навчальному році всеукраїнський конкурс «Учитель року - 2016» (далі – Конкурс) у таких номінаціях: «Англійська мова», «Захист Вітчизни», «Історія», «Математика».
2.         Утворити центральний оргкомітет Конкурсу в складі згідно з додатком 1.
3.         Центральному оргкомітету Конкурсу до 15 грудня 2015 року підготувати пропозиції щодо складу фахових журі третього (заключного) туру Конкурсу в номінаціях, передбачених пунктом 1 цього наказу.
4.         Департаментам (управлінням) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій до 10 лютого 2016 року надіслати інформацію про підсумки проведення першого та другого турів Конкурсу за формою згідно з додатком 2 на адресу Інституту модернізації змісту освіти (вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 36, каб. 317, м. Київ, 03035).
5.         Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.


Міністр                                                                                                                            С. М. Квіт


Немає коментарів:

Дописати коментар