неділя, 4 жовтня 2015 р.


Двоє педагогів із Тернополя -
переможці ювілейного 20 Всеукраїнського конкурсу
«Учитель року -2015» !!!

Вперше в історії проведення педагогічного конкурсу
«Учитель року» перші місця завойовують вчителі з одного міста!!!


     2 жовтня 2015 року у Миколаєві назвали імена переможців фінального етапу третього (заключного) туру ХХ Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» із чотирьох номінацій. Урочистості пройшли в Обласному будинку художньої творчості.
     Досягнення педагогів з  Тернополя вражають!

  У номінації «Образотворче мистецтво» перемогла
Кізілова Галина Олександрівна,
учитель Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4;


у номінації «Правознавство»
Кульчицька Тетяна Володимирівна,
учитель Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 з поглибленим вивченням іноземних мов



    Нагороди переможцям та учасникам вручив народний депутат України, голова підкомітету з питань освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти Тарас Кремень. Він наголосив:
    «У ці дні ми відзначаємо не тільки переможців цього прекрасного й одного з найкращих українських конкурсів. Ми вшановуємо педагогів – за ними стоять діти, за ними стоїть молодь, за ними стоїть Україна. Я прекрасно знаю, що, де б ми не були і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» і «знання» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні дива.
     Сьогодні на цій сцені були представники різних областей. Кожен із них відстоював свою школу, свій педагогічний колектив, свою область. І, звичайно, переміг сьогодні кожен із вас. Мені приємно, що кожен із вас, незважаючи на страшну війну в Україні, знайшов у собі зусилля допомогти своїм професійним колективам і бути трошки більшим, ніж учителі. буде бідною та країна, яка коли-небудь підніме свою руку на нашу державу.
      Сьогодні започатковується чимало гарних традицій для того, щоб педагоги могли обмінюватися досвідом, щоб ваші знання, які ви зібрали, обов'язково знайшли свою реалізацію під час проведення літніх шкіл, у публікаціях на сторінках усеукраїнських часописів, під час проведення наступних конкурсів.

Тернопіль пишається своїми педагогами!
Нехай ця перемога стане для них початком ще більших перемог і творчих досягнень! Успіхів Вам, наснаги і нових педагогічних звершень!


Методист ТКМЦ НОІМ Федун Галина Павлівна



Немає коментарів:

Дописати коментар